Επισκεπτήριο - Εξιτήριο

Επισκεπτήριο

Το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ αναγνωρίζει πως η συμβολή του επισκεπτηρίου στην ψυχολογική κατάσταση και στην πορεία της ανάρρωση του ασθενούς είναι καθοριστική

Παρακαλούμε λοιπόν τους συγγενείς και φίλους των ασθενών που έρχονται για επίσκεψη να ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες:

- Ο αριθμός των επισκεπτών ανά ασθενή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο άτομα.
- Όταν εισέρχεσθε και όταν αποχωρείτε από το νοσηλευτικό θάλαμο, θα πρέπει να απολυμαίνετε τα χέρια σας με το ειδικό αντισηπτικό που υπάρχει σε κάθε δωμάτιο.
- Κατά τη διάρκεια των ιατρικών επισκέψεων, τη διενέργεια των ιατρονοσηλευτικών πράξεων ή όποτε σας ζητηθεί από το νοσηλευτικό προσωπικό, θα πρέπει να αποχωρείτε από το νοσηλευτικό θάλαμο.
- Σε περίπτωση κρυολογήματος ή κάποιας άλλης μεταδοτικής ασθένειας σας παρακαλούμε να αποφεύγετε να επισκέπτεσθε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για τη δική τους ασφάλεια.
- Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους της Κλινικής.
- Το ωράριο του επισκεπτηρίου πρέπει να τηρείται αυστηρά.

Ωράριο Επισκεπτηρίου

Νοσηλευτικοί Όροφοι: 09:00-12:00 & 17:00-21:00
ΜΕΘ : 14:00-14:30 & 19:00-19:30

Εξιτήριο

Την ημέρα εξόδου του ασθενούς από την κλινική ο θεράπων ιατρός υπογράφει το εξιτήριο και δίνει οδηγίες για τη φαρμακευτική αγωγή και τη διατροφή. Το εξιτήριο διαβιβάζεται –Γραφείο Κίνησης- Λογιστήριο Ασθενών από όπου το παραλαμβάνει ο ασθενής αφού τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες.


Στα ειδικά ερωτηματολόγια που διανέμονται, οι ασθενείς καταγράφουν τις εντυπώσεις τους από τη παραμονή τους στην κλινική και τυχόν παράπονα ή προτάσεις. Τα ερωτηματολόγια συγκεντρώνονται και εκτιμώνται από ειδική επιτροπή. Οι προτάσεις σας και τα συμπεράσματα που εξάγονται μας βοηθούν να βελτιώσουμε περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.


Ιατρικός φάκελος – προσωπικά δεδομένα
Αντίγραφα του ιατρικού σας φακέλου δίδονται σε εσάς αυτοπροσώπως κατόπιν αιτήσεως και με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής


Προστασία προσωπικών δεδομένων
Η κλινική μας συλλέγει και επεξεργάζεται, βάσει του N. 2472/1997, τα προσωπικά σας δεδομένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται το απόρρητο και να εγγυάται την ασφάλεια τους.

Όμιλος

Το Ιάσιο Θεραπευτήριο είναι μέλος του ομίλου:

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 38, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τηλέφωνα : 210-9585236, 210-9518025, 210-9560377
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παροχές

- Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
- Εξωτερικά Ιατρεία  
- Τομογράφος, Υπέρηχοι-Triplex καρδιάς 
- Διαγνωστικά εργαστήρια 
- Γενική Χειρουργική
- Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης 
- Ακτινοδιαγνωστικό - Αξονικός Τομογράφος 

Πιστοποιήσεις