Καρδιολογικό Τμήμα

Το καρδιολογικό τμήμα της κλινικής είναι ένα σύγχρονο και άριστα οργανωμένο τμήμα που προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των νοσημάτων της καρδιάς. Στόχος του τμήματος είναι η πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, η έγκαιρη διάγνωση τους, και η υπεύθυνη αντιμετώπιση τους, σύμφωνα με τα διεθνή standards. Αναλαμβάνει την εξέταση εξωτερικών καρδιολογικών ασθενών, τον προεγχειρητικό έλεγχο ασθενών και την παρακολούθηση και θεραπεία των νοσηλευομένων ασθενών. Διενεργεί αναίμακτες διαγνωστικές εξετάσεις, όπως: TRIPLEX καρδίας, HOLTER καρδιακού ρυθμού και 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης. Καλύπτει τους βαρύτερα πάσχοντες καρδιοπαθείς με νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.). Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το απόλυτα εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εγγυώνται την έγκαιρη και ακριβή διάγνωση καθώς επίσης και την υπεύθυνη θεραπεία των καρδιοπαθών ασθενών.

Το καρδιολογικό τμήμα αποτελείται από:

- Καρδιολογικό Εξωτερικό Ιατρείο
- Αναίμακτο Διαγνωστικό Εργαστήριο
- Καρδιολογική Κλινική

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αναγνωρίζονται σήμερα, ως η πρώτη αιτία νοσηρότητας και θνητότητας τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Αφορούν όλες τις ομάδες πληθυσμού αλλά συχνά και νέους ανθρώπους παραγωγικών ηλικιών με δυσάρεστες κοινωνικές και προσωπικές συνέπειες. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη και μεγίστη κοινωνική προσφορά η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στον τομέα των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Όμιλος

Το Ιάσιο Θεραπευτήριο είναι μέλος του ομίλου:

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 38, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τηλέφωνα : 210-9585236, 210-9518025, 210-9560377
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παροχές

- Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
- Εξωτερικά Ιατρεία  
- Τομογράφος, Υπέρηχοι-Triplex καρδιάς 
- Διαγνωστικά εργαστήρια 
- Γενική Χειρουργική
- Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης 
- Ακτινοδιαγνωστικό - Αξονικός Τομογράφος 

Πιστοποιήσεις