Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ)

Η Μ.Ε.Θ του Ιασίου Θεραπευτηρίου-Γενικής Κλινικής Καλλιθέας διαθέτει 4 πλήρως εξοπλισμένες κλίνες Μ.Ε.Θ. που λειτουργούν σε ενιαίο, άνετο και λειτουργικό χώρο, και προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς. Είναι εξοπλισμένη με σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα (monitors, αναπνευστήρες, απινιδωτές, κεντρικό σταθμό συνεχούς παρακολούθησης και καταγραφής των ζωτικών λειτουργιών, οξυμετρίας, θερμοκρασίας και πιέσεων των ασθενών, δοσομετρικές αντλίες ενδοφλέβιας έχυσης, αντλίες χορήγησης εντερικής σίτισης, αναλυτές αερίων αίματος και συστήματα μέτρησης – καταγραφής καρδιακής παροχής) και στελεχωμένη με έμπειρο, άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Στο χώρο υπάρχει επίσης μηχάνημα κλασσικής αιμοκάθαρσης, για την άμεση αντιμετώπιση οξείας ή χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας των νοσηλευομένων ασθενών.
Η ΜΕΘ της κλινικής μας μπορεί να αντιμετωπίσει βαρέως πάσχοντες ασθενείς με παθολογικά, καρδιολογικά, αναπνευστικά και μετεγχειρητικά προβλήματα, πολυτραυματίες, που χρήζουν εντατικής παρακολούθησης, φροντίδας και θεραπείας με υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών.

Όμιλος

Το Ιάσιο Θεραπευτήριο είναι μέλος του ομίλου:

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 38, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τηλέφωνα : 210-9585236, 210-9518025, 210-9560377
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παροχές

- Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
- Εξωτερικά Ιατρεία  
- Τομογράφος, Υπέρηχοι-Triplex καρδιάς 
- Διαγνωστικά εργαστήρια 
- Γενική Χειρουργική
- Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης 
- Ακτινοδιαγνωστικό - Αξονικός Τομογράφος 

Πιστοποιήσεις