Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (Μ.Τ.Ν)

Οι 2 Μονάδες Τεχνητού Νεφρού βρίσκονται στον 1ο όροφο της κλινικής ,έχουν εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες και είναι εξοπλισμένες με 28 μηχανήματα αιμοκάθαρσης του οίκου B.Braun, γερμανικής τεχνολογίας, πέμπτης γενιάς, τα οποία διαθέτουν οθόνες με λειτουργία αφής για ταχύτερο χειρισμό, αυτόματο προσδιορισμό αρτηριακής πίεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και έχουν τη δυνατότητα εκτέλεσης όλων των μεθόδων αιμοκάθαρσης. Οι Μονάδες διαθέτουν έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και προσφέρουν ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ποικίλων προβλημάτων των χρονίων ασθενών.

Η ένταξη των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού στη δύναμη της κλινικής, τους παρέχει το σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης όλων των δομών της όπως:

  • Άμεση αντιμετώπιση από τη Μ.Ε.Θ. της κλινικής όλων των εκτάκτων καταστάσεων των αιμοκαθαιρομένων ασθενών.
  • Άμεση υποστήριξη από το Χειρουργικό τμήμα, με διενέργεια προγραμματισμένων αλλά και έκτακτων αγγειακών προσπελάσεων (fistula, μοσχεύματα, μόνιμοι καθετήρες κ.ά.)
  • Άμεση υποστήριξη από το Νεφρολογικό τμήμα, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρους νεφρολόγους και το οποίο δύναται να αντιμετωπίσει άμεσα όλες τις νεφρολογικές παθήσεις και τις παρενέργειές τους.
  • Άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών από τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που καθημερινά εφημερεύουν στο νοσοκομείο.
  • Άμεση διενέργεια διαγνωστικών και απεικονιστικών εξετάσεων μέσα από τα άρτια εξοπλισμένα ιατρικά εργαστήρια που διαθέτει η κλινική.

Όμιλος

Το Ιάσιο Θεραπευτήριο είναι μέλος του ομίλου:

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 38, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τηλέφωνα : 210-9585236, 210-9518025, 210-9560377
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παροχές

- Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
- Εξωτερικά Ιατρεία  
- Τομογράφος, Υπέρηχοι-Triplex καρδιάς 
- Διαγνωστικά εργαστήρια 
- Γενική Χειρουργική
- Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης 
- Ακτινοδιαγνωστικό - Αξονικός Τομογράφος 

Πιστοποιήσεις